Om vores kurser

I Taekwondo Life Academy arbejder vi med uddannelse og udvikling af instruktør- og lederkompetencer samt tekniske færdigheder hos taekwondo-udøvere.

Vores målsætning er altid at skabe stor værdi for deltagerne og fastholde enkelheden i taekwondo verdenen.

Viden der udvider dine perspektiver
I Taekwondo Life Academy arbejder vi med uddannelse og udvikling af kompetencer indenfor teknikker, kommunikation og management. Vores professionelle og veluddannede instruktører tilbyder således en bred vifte af uddannelser og kurser, der kan styrke din forening både Taekwondo- og ledelsesmæssigt.
På kurserne er interaktion og dialog væsentlige fokusområder, som styrker dit udbytte af dagene.

Instruktørkurser der udvikler
På instruktørkurserne lægger vi stor vægt på den menneskelige interaktion mellem elev og instruktør. Bedre menneskekendskab er et godt udgangspunkt for inspiration til nye måder at udvikle klubbens elever på.
Vi deler værktøjer til at skabe ny inspiration og motivation hos instruktøren. Redskaberne, der har rod i den menneskelige adfærd, udvider og udvikler dine kompetencer og er med til at sikre, at dine og elevens forventede mål opnås.

Lederkurser mod nye mål
På lederkurser er interaktion og dialog mellem personer et væsentligt fokusområde. Vi træner de redskaber vi underviser i og sikrer, at du kan videreføre dem til træningen i do-jang.
På lederkurser tages der udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og oplevelser. Der arbejdes oftest i teams, som løser opgaver og bearbejder problemstillinger, hvorefter resultater fremlægges og drøftes i plenum.

Teambuilding der styrker
Med udgangspunkt i erkendelsen af trænerens/bestyrelsesmedlemmets betydning for teamet, arbejder vi på vores team-kurser med afdækning og udvikling af teamets samlede kapacitet. Kurserne skræddersyes til jeres forenings behov.

Coaching er vejen til målet
Vi kan i forbindelse med vores øvrige aktiviteter eller som enkeltstående opgave tilbyde coaching af din forenings bestyrelses – eller trænergruppe.

Taekwondo træning med spidskompetencer
Taekwondo Life Academy har en række instruktører, som underviser lokalt i din forening med deres spidskompetencer. Med denne struktur og fokus sikrer vi, at du får den instruktion, der giver værdi i lige netop din forening.